Mai Brit Elmelund den 01-07-2017
    Nørre Aaby Skole holder sommerferie.
    Kontoret har åbent igen fra 7. august.
    Alle elever har 1. skoledag 14. august kl. 8.00, hvor alle elever og skolens personale mødes ved skolens flagstang til morgensang. Forældre er velkomne til at deltage.
    Mai Brit Elmelund den 05-07-2017
    Nørre skoles Aaby SFO søger
    2 pædagogmedhjælpere på 15 timer pr. uge

Om dig:
    Du skal være glad for at være ude, du skal kunne lege både de stille og de vilde lege. Det er vigtigt, at du tør være ”den voksne” og hjælpe børnene og sætte rammerne for dem.
    Du skal kunne organisere bevægelsesaktiviteter, og det vil være en fordel, hvis du har kreative kompetencer, som du kan bruge sammen med børn.
    Du skal være ansvarsbevidst, stabil, have overblik også når det går stærkt i dagligdagen.

Om stillingerne:
    Begge stillinger er på 15 timer om ugen, men med mulighed for forøget timetal i perioden 1. marts – 1. juli pga.
    Der vil både være timer om morgen og om eftermiddagen. I den mellemlæggende tid har skolen af og til brug for vikarer.
    Stillingerne er tidsbegrænsede og udløber med juli måned 2018.
    Ansøgningsfristen er 2. august. Der afholdes samtaler i uge 32.
    Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Om os:
    Vi er en SFO med 130 børn og 5 pædagoger. Vores værdier er fællesskab, ordenlighed, arbejdsglæde og udvikling.
    De voksne i Oasen er engagerede, og bestræber sig på, at Oasen skal være en god arbejdsplads for kollegaer og et godt udviklingsmiljø for børn. I Oasen skal der være sjovt og trygt at være. For yderligere oplysninger se skolens hjemmeside http://naas.skoleporten.dk/sp under menupunktet SFO eller kontakt koordinator Brian Jensen på tlf. 88885570

Mai Brit Elmelund den 05-07-2017
    Nørre Aaby skole søger en lærer til udskolingen. Er det noget for dig, se da nedenstående link.